ОСТАННІ НОВИНИ

Бюджетні надходження посприяли соціальному розвитку на Львівщині

|

Збільшення бюджетних надходжень зумовили подальший соціальний розвиток на Львівщині, зокрема зросла середньомісячна заробітна плата, про це сьогодні під час Колегії облдержадміністрації зазначив начальник головного управління економіки ЛОДА Микола Вознюк. За його словами, протягом року зросли реальні доходи на 25,3 відсотки, створено додаткових 50 тисяч робочих місць, 20 тисяч з яких припадає на малий і середній бізнес.

„Більшість галузей обробної промисловості наростили обсяги виробництва, зріс оборот роздрібної торгівлі та збільшились обсяги наданих послуг, що більше мобілізувало податкові та митні надходження до бюджету”, – сказав пан Вознюк, – Цього року будують більше 300 об’єктів, загальна сума яких понад 130 мільйонів гривень”.

Наступного року впроваджуватимуться загальнодержавні програми, які передбачають суттєві підвищення реальних доходів населення, якості життя та підняття рівня економічного потенціалу всіх регіонів. Крім того, передбачається, що рівень середньомісячної зарплати збільшиться на 11,9 відсотка й буде доведений до 850 гривень. Головним чинником є реалізація стратегічних пріоритетів, я б відзначив пожвавлення інвестиційної активності нашого сектору економіки і планується, що у наступному році буде залучено близько 70 мільйонів доларів США іноземних інвестицій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *