ОСТАННІ НОВИНИ

ЛАЗ бере участь у трьох закордонних тендерах

|

ЗАТ «Львівський автомобільний завод» бере участь в тендерах у Кишиневі (Молдова) на 30 автобусів «Сіті ЛАЗ», в Каїрі (Єгипет) – 300 автобусів та в Делі (Індія) на 500 автобусів – повідомив прес-центр ЗАТ “Львівський автомобільний завод”.

Зараз завод закінчує виконувати поставку 140 автобусів з низьким рівнем підлоги «Сіті ЛАЗ» А183 для «Київпастрансу». Також підписано контракт на поставку цьому ж підприємству 45 сучасних тролейбусів Е-183. Готуються контракти з меріями Запоріжжя та Донецька щодо купівлі по 20 та по 50 автобусів «Сіті ЛАЗ».

Велике зацікавлення викликав тролейбус Е-183, зроблений на базі автобуса А183 «Сіті ЛАЗ». Окрім Києва, бажання купити тролейбуси європейського рівня виявили Чернівці та Івано-Франківськ .

Окрім цього, в конструкторському бюро заводу тривають роботи над 18-метровим тролейбусом, який планується продемонструвати широкому загалу в 2006 році.

«Наше підприємство традиційно займає нішу виготовлення дорогих машин великого та надвеликого класів. І ми не будемо відходити від традицій, тим більше, що потреба у таких автобусах постійно зростає, особливо у промислових мегаполісах України та зарубіжних держав»,- зазначив голова спостережної ради Ігор Чуркін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *