ОСТАННІ НОВИНИ

На квартирному обліку стоять майже 1,5 тисячі львівських військовослужбовців

|

На квартирному обліку у Львові стоять 1446 військовослужбовців Західного оперативного командування. Як повідомив начальник квартирно-експлуатаційного відділу ЗахОК полковник Володимир Ліфаренко, загалом у військах Західного оперативного командування на квартирному обліку перебувають 11 тисяч 712 військовиків.

За словами В.Ліфаренка, відповідно до указу Міністра оборони нещодавно відбулася перевірка списків черговиків, в результаті чого з переліку було вилучено 424 особи, які безпідставно стояли у черзі за житлом.

Як пояснив пан Ліфаренко, кримінальних справ проти цих осіб порушено не було, оскільки основну частину військовиків було вилучено через те, що вони переїхали в інший населений пункт. Однак, декілька військовиків стояли в черзі на отримання квартири, хоча й були забезпечені житлом.

На запитання, чи були серед цих службовців високопосадовці, начальник квартирно-експлуатаційного відділу ЗахОК відповів, що такі факти йому не відомі.

Як повідомив начальник Західного територіального квартирно-експлуатаційного управління полковник Юрій Сокольвак, кількість квартир, які розподіляються в рік серед військовослужбовців, є дуже малою. Так, протягом цього року серед львівського гарнізону було розподілено лишень 57 помешкань.

Наступного року квартирне питання бодай якоїсь частини військовиків керівництво ЗОК планує вирішити введенням в експлуатацію кількох житлових будинків. Зокрема, у 2006 році має завершитися будівництво 94-квартирного будинку по вулиці Княгині Ольги, 48-квартирного буинку на території військового містечка в Липниках, а також будинку по вулиці Стрийській.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *