ОСТАННІ НОВИНИ

Шестеро членів ВО „Батьківщини” оголосили про вихід із партії

|

Шестеро представників керівних органів Львівської обласної та міської організації ВО „Батьківщина” під час прес-конференції заявили про свій вихід зі складу ВО „Батьківщина”. Причиною їх виходу стали списки, оприлюднені на останньому міжпартійному з ’ їзді БЮТ. Крім того вони заявили, що „в Центральному партійному офісі діє диктатура, яка використовує регіональні штаби в якості маріонеток”, що для них є обурливим.

Член Бюро ЛОО партії ВО „Батьківщина”, заступник керівника ЛОВШ БЮТ Михайло Мужилівський, член Бюро ЛОО партії ВО „Батьківщина” перший заступник голови ЛОО партії ВО „Батьківщина”, заступник керівника ЛОВШ БЮТ Ігор Комарницький, заступник керівників ЛОВШ та ЛОВШ БЮТ Личаківської районної організації ЛМО партії ВО „Батьківщина” Тарас Коць, голова контрольно-ревізійної комісії ЛОО партії ВО „Батьківщина” Володимир Костик, заступник керівника ЛОВШ БЮТ, делегат з’їзду Юрій гудима та член партії ВО „Батьківщина”, помічник-консультант народного депутата Ярослава Федорчука Ірина Полякова – члени організацій ВО „Батьківщина”, що оголосили про вихід.

„Ми перші, хто оголошує про вихід, проте ми також представляємо думку близько півтори сотні однодумців, які за два-три дня теж оголосять про свій вихід із „Батьківщини”, – сказав пан Мужилівський. За його словами, на Львівщині близько чотирьох тисяч членів об ’єднання найближчим часом теж оголосять про вихід.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *