ОСТАННІ НОВИНИ

Канівець працюватиме у «Нашій Україні» там, де визначать

|

Фракція «Наша Україна» в обласній раді одноголосно проголосувала за поверненення депутатів Канівця і Куп’яка, про це повідомив журналістам Олег Канівець. За його словами, його повернення не пов’язане із формуванням виборчих списків. «Я пояснив, що повернення не пов’язано із тим, що хочу претендувати на якесь місце у списку до обласної ради. Я член команди і де блок буде бачити моє місце у команді, там я й буду працювати – чи на виборах до обласної ради, чи якісь інші вибори в вобалсті. Я готовий прийняти будь-яку пропозицію і допомогти команді президента отрмати більшість голосів» – зазначив Олег Канівець, і додав, що «присутність у команді це не лише присутність у представницькій владі, адже дуже багато роботи є і у виконавчій владі».

Він пояснив, що вихід із цієї фракції був пов’язаний із певною конкуренцією під час формування НСНУ у Львівській області. Однак намагання надати цій партії національно-демократичного забарвлення призвело до конфлікту з деякими партійними функціонерами з центрального апарату «Батьківщини» і як наслідок – його та однодумців виключили з фракції.

«Коли ми стали позапартійними, я дав собі слова, що не вступатиму до ніякої політичної сили, але зі мною вели переговори чотири політичні сили з НСНУ. Я сказав, що наразі ні, та коли колеги депутати підійшли і запитали, чи не хочу я повернутися, я з радістю прийняв цю пропозицію, бо завжди був командним гравцем”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *