ОСТАННІ НОВИНИ

“Карпати” розпочнуть підготовку до нового сезону з понеділка

|

Наступного понеділка, 26 грудня, з відпустки повернуться футболісти львівських „Карпат” і розпочнуть підготовку до другого кола першості України серед команд першої ліги і до півфінальних матчів Кубка України проти київського „Динамо”, передає прес-служба клубу.

Як повідомив головний тренер команди Юрій Дячук-Ставицький, внесено деякі корективи до попередніх планів на міжсезоння. Попередньо планувалося, що „Карпати” проведуть три передсезонних збори – один в Трускавці і два в Туреччині. Тепер же прийнято остаточне рішення, що перший, так званий втягувальний, збір пройде у Львові з 26-го грудня по 14 січня з перервами на свята (31 грудня, 1-2 та 7 січня). В цей період гравці команди пройдуть поглиблене медико-біологічне обстеження, займатимуться біговою підготовкою за допомогою щоденних кросів, а також аеробікою, акробатикою та гімнастикою.


14 січня 2006 року команда поїздом вирушить до Києва, звідки 15 числа вилетить до турецької Анталії на свій перший закордонний збір. Він буде тривати до 29 січня. Після тижневої перерви підопічні Юрія Дячука-Ставицького знову відбудуть на береги Босфору у свій другий тренувальний табір, який також триватиме два тижні. Далі – така ж сама процедура: тиждень у Львові і знову двотижневий заключний збір в Анталії. На кожному з трьох турецьких зборів заплановано провести по чотири контрольні спаринги. Після останнього тренувального збору львівські „Карпати” не повертатимуться у рідне місто, а відразу полетять на стартову гру другого кола в Київ проти місцевого ЦСКА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *