ОСТАННІ НОВИНИ

Місцеві вибори пройдуть демократично -Ключковський

|

Схвалений учора в парламенті вдосконалений варіант закону про внесення змін до закону “Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів” гарантує справді демократичні вибори”, – в інтерв‘ю сайту RAZOM член Ради партії “Народний Союз Наша Україна”, постійний представник Президента України у Верховній Раді Юрій Ключковський.

Як відомо, парламент прийняв цей закон 25 листопада 2005 року. Проте, за словами народного депутата, документ мав “ряд недоліків, які могли ускладнити роботу виборчих комісій, створювали умови для порушення прав та законних інтересів виборців”.

“Президент України не міг підписати такий закон, – наголосив Юрій Ключковський. – Він повернув його в парламент разом зі своїми пропозиціями щодо вдосконалення документа. Власне, запропонована нова редакція законопроекту. Верховна Рада врахувала пропозиції Президента. Відтак схвалено закон, який можна назвати чи не найдемократичнішим серед законодавчих актів у сфері виборів”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *