ОСТАННІ НОВИНИ

У “Волзі” Вовчака знайшли факел та запальничку

|

„У справі загоряння автомобіля, в якому перебував начальник управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради Ярослав Вовчак, на даному етапі ми розглядаємо декілька версій і поки що жодна з них не є остаточною”, – повідомив начальник Личаківського райвідділу внутрішніх справ міста Львова Володимир Березовський.

За його словами, працівники міліції не відкидають і версії про технічну несправність автомобіля. Водночас відпрацьовується версія і про зумисний підпал „Волги”, в якій виїжджав на роботу Ярослав Вовчак.

Натомість, як повідомило джерело у правоохоронних органах, обставини трагедії, за даними слідчо-оперативної групи, яка виїжджала на місце події, розгорталися так.

Ярослав Вовчак вранці, як завжди, вийшов і сів в автомобіль „Волга”, щоб їхати на роботу. Коли чиновник міської ради вже перебував у салоні авто, до машини підбігло двоє невідомих, один з яких відчинив передні дверцята з боку пасажира (саме там і сидів пан Вовчак) і вилив в салон невідому рідину, судячи з усього, – запальну суміш, а інший зловмисник кинув палаючий факел.

На момент трагедії у „Волзі” перебував 46-річний водій і Ярослав Вовчак.

За даними джерела, водій жодних тілесних ушкоджень не отримав, оскільки зумів вискочити з палаючого авто, натомість Ярослав Вовчак не зумів швидко відчинити палаючі дверцята автомобіля і отримав численні опіки тіла. Як поінформувало джерело, з місця події було вилучено факел (дерев’яна палка з намотаним ганчір’ям) та запальничку, повідомляє ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *