ОСТАННІ НОВИНИ

ДПА України підбиватиме підсумки року у Львові

|

22-23 грудня 2005 року у Львові відбуватиметься семінар-нарада керівництва ДПА України з головами регіональних ДПА. Учасники наради підводитимуть підсумки роботи податкової служби у 2005 році та окреслюватимуть основні напрями роботи у 2006 році, повідомляє прес-центр ДПА у Львівській області.

Врегулювання проблем, пов’язаних з відшкодуванням ПДВ, проблемних питань адміністрування акцизного збору та контролю за виробництвом і обігом підакцизних товарів, руйнування схем мінімізації податкових зобов’язань – такими були пріоритетні завдання податкової служби цьогоріч. Податківці обговорюватимуть результати роботи підрозділів податкової міліції в умовах зміни пріоритетів в їх діяльності, а також напрями модернізації державної податкової служби.

У семінарі-нараді візьмуть участь голова ДПА України Олександр Кірєєв та його заступники Борис Горбанський та Сергій Лєкарь, керівники структурних підрозділів ДПА України та голови ДПА у Автономній республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі. До участі в нараді також запрошено голову Львівської ОДА Петра Олійника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *