ОСТАННІ НОВИНИ

Облрада визначатиме кількісний склад наступної каденції

|

У порядку денному чергового засідання сесії Львівської обласної ради є питання про загальний склад Львівської обласної ради п ’ятого демократичного скликання. Як повідомив під час засідання президії обласної ради заступник голови Андрій Парубій, кількісний склад наступної каденції буде основним питанням чергової сесії.

Як повідомляє прес-служба облради, загалом порядок денний 26-ї сесії містить близько 40 питань. Зокрема, обговорюватиметься концепція розвитку пасажирських перевезень автотранспортом загального користування, якеа розрахована на 2005-2010 роки.

Розглядатимуться питання: про стан виконання постанови Кабінету міністрів України щодо затвердження Комплексної програми пошуку і впорядкування поховань жертв війни та політичних репресій на Львівщині, про стан збереження національної спадщини в Центральному державному історичному архіві України у Львові.

Заслухають депутати і програму затвердження основних напрямків освітньої галузі області на період 2006-2008 років.

Також 22 грудня на сесії говоритимуть про стан та проблеми розвитку молодіжної політики у сільській місцевості та про затвердження обласних програм у бібліотечній справі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *