ОСТАННІ НОВИНИ

Місця у списку БЮТ Димінському пропонувати ніхто не міг - Шкіль

|

Народний депутат України, член політради партії ВО „Батьківщина” Андрій Шкіль сьогодні, коментуючи вчорашню заяву народного депутата Петра Димінського сказав, що ніхто не міг йому пропонувати місць у списку Блоку Юлії Тимошенко.

„Коли мова йде про місця у списках, хочу зазначити, що насправді ніхто нічого пропонувати Петру Димінському не міг. У нашій партії, як і в будь-якій іншій демократичній політичній партії усі пропозиції робить партійний з’їзд. На з’їзді 17 грудня цього року прізвища ні Димінського, ні Насалика ніхто навіть не згадував”, – прокоментував нардеп.

Нагадаємо, що вчора під час своєї прес-конференції у Львові Петро Димінський заявив: „Упродовж року я вів переговори з багатьма політичними силами, в тім числі й з БЮТ. Але я вів переговори з самою Юлією Володимирівною, а не з її оточенням, якого я й не знав. Під час останньої зустрічі Юлія Володимирівна запропонувала мені 71-е місце, а Ігореві Насалику – 68. Сам номер для мене не був принциповим, бо він і так прохідний. Справа у тому, що коли я побачив списки, то у мене склалося враження, що у чомусь Юлія Володимирівна не є самостійною фігурою”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *