ОСТАННІ НОВИНИ

Петрові Олійнику більше подобається працювати у виконавчій владі

|

Голові ЛОДА Петрові Олійникові більше подобається працювати у виконавчій владі, а тому поки що рано говорити про його бажання стати головою обласної ради. Про це заявив сам Петро Олійник під час прес-конференції. “Не факт, що я хочу стати головою обласної ради, мені завжди більше подобалося працювати у виконавчій владі” – сказав він, коментуючи свій намір іти за списками НСНУ до обласної ради на виборах наступного року.

Він сказав, що якщо партія йому довірить, що піде на вибори до обласної ради і потрапить до першої п ’ятірки списку.


Рішення не йти за списком блоку “Наша Україна” до Верховної Ради Олійник прийняв після того, як порадився з Президентом і спитав, де В.Ющенко бачить його – чи на виборах, чи в обласній адміністрації. Спершу Ющенко сказав, що можуть бути обидва варіанти, але потім інші голови ОДА почали вибирати один із варіантів і Олійник не захотів бути білою вороною “Я не хотів задихнутися в обіймах соратників, не захотів почуватися таким собі ексклюзивним губернатором” – підкреслив він. Відтак голова ЛОДА знову зустрівся з Президентом і по цій зустрічі вирішив залишитися на посаді голови обласної адміністрації.

Відповідаючи на запитання журналістів про можливість застосування адмінресурсу, Петро Олійник відповів заперечно, мотивуючи це тим, що Президенту дуже залежить на тому, щоби у країні відбулися прозорі і чесні вибори, тому що таким чином в Україні буде закладено фундамент незворотніх змін на шляху до демократії. Вінтакож прогнозує, що зміни до Конституції будуть внесені вже після виборів, улітку або восени, а відтак було б логічно, що вони набудуть чинності вже з 2007 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *