ОСТАННІ НОВИНИ

Сірик незадоволений роботою комунальників

|

Виконувач обов’язки міського голови Львова Зеновій Сірик незадоволений тим, як спрацювали комунальні служби міста під час сильного снігопаду протягом цих вихідних. Найбільше зауважень у керівника міста виникло до роботи комунальників Залізничного та Франківського районів, зокрема до розчищення вулиць – Виговського, Патона, Любінської та Кульпарківської та Володимира Великого.

За словами З.Сірика, не справилися зі своїми обов’язками і приватні підприємці, які зголосилися прибирати мікрорайон “Сихів”. “Приватники на Сихові проспали весь суботній ранок, щоправда виправили ситуацію вже пообіді. Добре була очищена Личаківська вулиця та дорога на Гетьмана Мазепи”, – сказав З.Сірик.

Відтак в.о. міського голови вважає за необхчідне змінити саму концепцію роботи комунальників, які не звикли що до їхньої думки міське керівництво прислухається.

“Для прикладу, у місті є одна піскобаза. Автомобілі витрачають до 40 хвилин на доїзд до них. На останній нараді комунальники запропонували створити такі бази у кожному районі. Я їм сказав, що це елементарні речі і їх треба було зробити вже давно”, – сказав З.Сірик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *