ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде акція “Різдво Разом”

|

Львівський національний університет імені Івана Франка спільно із Укранським Католицьким Університетом із 6 по 9 січня організовують на Львівщині акцію “Різдво Разом”, у рамках якого тисячі молодих людей із Східної України приїдуть святкувати Різдво до галицьких родин. Про це сьогодні повідомили ректори ЛНУ імені І. Франка та УКУ професор Іван Вакарчук та доктор Борис Гудзяк.

Минулого року організаторам вдалось запросити більше тисячі студентів зі Східної та Центральної України, зокрема львівські парохії прийняли 316 представників східних регіонів, пості галицькі родини приймала у себе від п`яти до двадцяти осіб.

Для гостей готується обширна програма перебування у Львові, зокрема студенти проведуть Свят-вечір у родинному колі, дл яних проведуть екскурсії по Львову а також Крехова та Унева, вони відвідають театри міста, для них проведуть крнкурс вертепів та круглі столи по студентському самоврядуванню, різдвяні забави, фотовиставки тощо. Кожен учаник акції отримає рюкзачок, в якому поміж іншим він знайде колядничок, виданий лспеціально для акції “Різдво Разом”.

Охочі стати учасниками акції можуть ознайомитися із повною програмою святкування Різдва та зареєструватися на веб-сторінці акції www .rizdvorazom.org.ua .

За словами пана Вакарчука, організатори надіслали листи голові ЛОДА Петру Олійнику та виконувачу обов ’язки міського голови Зеновію Сірику, аби ця акція увійшла до числа тих, що готує місто.

«На даний момент більше ста родин на Львівщині зголосились прийняти до себе гостей із Східної та Центральної України», – повідомив Іван Вакарчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *