ОСТАННІ НОВИНИ

Введено в експлуатацію газопровід Турка-Ільник

|

Національна акціонерна компанія “Нафтогаз України” закінчила будівництво та ввела в експлуатацію газопровід високого тиску Турка-Ільник у Турківському районі Львівської області. Урочиста церемонія пуску газу до приватних будинків відбдеться сьогодні у селі Ільник Турківського району Львівської області, передає прес-центр НАК “Нафтогаз України”.

< P > Довжина новозбудованого газопроводу склала 18 км, загальна вартість проекту – 4,564 млн. грн. Будівельні та пусконалагоджувальні роботи виконано Газопромисловим управлінням “Львівгазвидобування” ДК “Укргазвидобування” НАК “Нафтогаз України”. Фінансування здійснено власним коштом Компанії.

< P > Збудований газопровід підключено до діючого газопроводу в районі м. Турка. Введення його в експлуатацію дозволить газифікувати 8 віддалених гірських сіл Львівської області. Спорудження газопроводу Турка-Ільник було передбачено рамковою угодою між НАК “Нафтогаз України” та Львівською обласною державною адміністрацією.на 2006 рік < P >У згоджений перелік та обсяги участі підприємств НАК “Нафтогаз України” у розвитку соціальної інфраструктури населених пунктів Львівської області на 2006 рік були затверджені на спільному засіданні Правління Компанії та колегії Львівської облдержадміністрації, яке відбулося 27 квітня 2005 року. Серед завдань, які були профінансовані в рамках угоди про співпрацю на 2006 рік – розбудова Львівського обласного онкологічного центру, капітальний ремонт пам’яток архітектури м. Белз, реставрація Собору Святого Юра у Львові, будівництво школи та дороги в с. Летня Дрогобицького району, спорудження школи в м. Добромиль, реконструкція обласного кардіоцентру та системи опалення Львівського оперного театру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *