ОСТАННІ НОВИНИ

Сірик-Миколай відвідав дитячий будинок у Львові

|

Виконувач обов’язки міського голови Львова Зеновій Сірик сьогодні перевтілився у помічника святого Миколая та від його імені передав солодкі подарунки вихованцям Державного комунального дитячого дошкільного будинку №1, що по вулиці Таджицькій у Львові. Гостей з міської ради в основному зустрічала молодша група, адже їхні старші друзі у цей час перебували у Ліцеї Героїв Крут та в торгово-економічному коледжі.

Перед тим, як отримати свої подаруночки від чорнобородого помічника святого Миколая, діти продемонстрували свої творчі навики- заспівали пісеньок та розказали віршиків про св. Миколая.

Справжнє ж свято у дітей було вчора, коли їх відвідав народний депутат України Петро Писарчук, пластуни та представники з НСНУ. За словами директора дитячого будинку Надії Черняк, діти вчора отримали багато солодощів, іграшок та одягу.

Удитячому дошкільному закладі №1 загалом є десять груп, у яких навчається 115 дітей віком від трьох до семи років. Більшість дітей мають батьків , але ті з різноманітних причин відмовилися від батьківської опіки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *