ОСТАННІ НОВИНИ

КВУ просить виборців знайти себе у списках до 31 грудня

|

Громадяни мають можливість перевірити себе у списках виборців та, при необхідності, скорегувати дані про себе до 31 грудня цього року. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив Голова правління ЛОГО Комітету виборців України Роман Кошовий.

За його словами, Львівська організація Комітету виборців України наразі проводить просвітницьку діяльність, аби донести цю інформацію до населеня області. Зокрема громадянам роздають інфоромаційно-просвітницькі матеріали в рамках кампанії „Знайди себе і не загуби свій голос”, в яких просять виборців уточнити дані про себе у списках до кінця року.

Наступні просвітницькі кампанії Комітету виборців України будуть стосуватися роз’яснення прав виборців, процедури голосування, відповідальності за порушення виборчого законодавства,а також прав виборців, які живуть за кордоном і тих, хто голосує вперше.

Крім цього Роман Кошовий повідомив, що відтепер виборці мають можливість отримати безкоштовні юридичні консультації щодо виборів, зателефонувавши на гарячу лінію Комітету виборців України за номером 8800502 8800.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *