ОСТАННІ НОВИНИ

Святий Миколай крокує Львовом

|

Близько 450 волонтерів – помічників Святого Миколая, цими днями розносять подарунки по домівках 2000 потребуючих дітей Львова у рамках благочинної акції “Миколай про тебе не забуде”, повідомляє прес-центр Фабрики святого Миколая.

„Особливістю акції „Миколай про тебе не забуде” є те, що її проводить молодь, яка не зважаючи на сесію та вихідні дні, присвячує свій час для того, аби стати ангелами Добра та дарувати іншим радість, щастя та усмішки. Завдяки цьому творяться справжні чудеса, і відбувається те, що здавалося неможливим, – говорить координатор акції Олена Яремко. ”

У неділю 18 грудня з 12.30 до 15.00 відбулася святкова акція у місті (біля Оперного театру, Площа Ринок, площа біля Собору Святого Юра, Пр.Свободи, Сихів), під час якої помічники Святого Миколая вітали усіх перехожих зі святами, даруюючи цукерки, усмішки та нагадуючи, що Миколай про них не забуде.

Благочинну акцію для потребуючих дітей Львова «Миколай про Тебе не забуде» підтримали студенти 20 вищих навчальних закладів, акція проводилася у 30 середніх школах, ліцеях та гімназіях Львова. Цього року Миколай не забуде також про потребуючих дітей Тернополя. Там акцію проводять осередок Академії Української молоді, ХМО «Знамення» та ТУСК «Обнова».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *