Підприємства корпорації “ЕкоЛан” вперше у Львові розпочали виробляти пряники з начинкою, передає прес-служба корпорації. Це стало можливим завдяки запуску нової відсадної машини, яка дозує наповнювачі, що відповідно заповнюють пряник перед його випіканням.
За словами головного технолога корпорації “ЕкоЛан” Любові Петришин, нові пряники з начинкою випікають на ВАТ “Львівський хлібокомбінат”, що є партнером корпорації. Пряники замішують з борошна першого гатунку, додають натуральні складники – амоній, сироп, корицю, інтенсивно замішують і після формування кладуть у відсадну машину для наповнення фруктовими та шоколадною начинками. Минає якихось 7 хвилин і випечений пряник після охолодження глазурують цукровою помадкою. Новий виріб продають в упаковках по 400 грамів і на вагу.