ОСТАННІ НОВИНИ

Шкіль вважає бюджет Єханурова «бюджетом недоїдання»

|

Народний депутат України, член фракції Блоку Юлії Тимошенко Андрій Шкіль назвав причини, через які фракція БЮТ вимагатиме відставки Уряду Єханурова, якщо до 1 січня не буде врегульована енергетична криза в Україні. Про це повыдомляэ офыцыйний сайт блоку.

По-перше, Андрій Шкіль зазначив: «Бюджет підготовлено у такий спосіб, що він не прийнятий парламентом. Це тягне за собою певну недовіру до Уряду. Якщо минулий бюджет називали достатньо принизливо «бюджетом проїдання», то цей бюджет можна назвати «бюджетом недоїдання». І в цьому вина сьогоднішнього Уряду». Народний депутат нагадав, що за бюджет Тимошенко проголосувало 375 депутатів, а за бюджет Єханурова – 120 і зазначив, що чесний Прем’єр у такому випадку подав би у відставку.

Другою причиною недовіри до Кабінету Міністрів, вважає Шкіль, є газова проблема. «Уряд не зміг адекватно відповісти на російські претензії. Правда, логіка та економіка за Україною, але Уряд своїми незрозумілими позиціями, мовчанням і передвиборчою агітацією в контексті стосунків Україна – Росія призвів до кризи, яка сьогодні є у парламенті», – зазначив народний депутат.

Також Шкіль підкреслив, що Прем’єр-міністр, який є першим номером у передвиборчому списку однієї з політичних сил, під час виборів «мав би або піти у відставку, або хоча б у відпустку».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *