ОСТАННІ НОВИНИ

Бродівська райрада утискає журналістів

|

Депутати Бродівської районної ради блокують діяльність місцевих засобів масової інформації – про це йдеться у зверненні творчого колективу районної газети «Голос відродження» до мешканців Бродівщини.

«Четверте засідання ХІХ сесії районної ради показало, що політизація депутатського корпусу привела не тільки до деструкції в роботі районної ради, а й до блокування діяльності засобів масової інформації. Свідченням є голосування щодо надання фінансової підтримки «Голосу відродження» на погашення заборгованості із заробітної плати та випуску газети. Рішення не набрало необхідної кількості голосів», – йдеться у зверненні.

За таких умов поставлено під зрив подальший випуск часопису, адже засновник видання – Бродівська районна рада свідомо хоче довести газету до банкрутства.

«Така ситуація, – йдеться у зверненні, – вочевидь на руку окремим політичним групам у депутатському корпусі райради, однак не на користь широкій громадськості району, яка у час виборчої кампанії може залишитися без інформації. Адже районка – єдина газета на теренах Бродівщині», передає Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *