ОСТАННІ НОВИНИ

В УКУ працює фабрика святого Миколая

|

У приміщенні Українського Католицького Університету в рамках проведення благочинної акції «Миколай про тебе не забуде» з 10 до 20 години працює «Фабрика Святого Миколая» – повідомляє офіційний сайт УГКЦ.

Упродовж дня на фабриці працює близько 150 волонтерів: старшокласники та студенти львівських навчальних закладів. Усі вони, незважаючи на залікову та екзаменаційну сесію, безкорисливо присвячують свій час для того, аби допомогти Святому Миколаю прийти до всіх дітей нашого міста.

На Фабриці працюють відділи з прийому речей, видачі адрес, сортування речей, пакування подарунків, перевірки якості спакованих подарунків. Волонтери працюють дуже інтенстивно, адже до Дня Святого Миколая залишилися лічені дні, а подарунки потрібно спакувати близько двом тисячам потребуючих дітей нашого міста.

Пртягом суботи-неділі, близько 400 помічників Святого Миколая розноситимуть подарунки потребуючим дітям міста. Вони постукають у двері та скажуть “Я від Святого Миколая! Він просив передати Тобі цей подарунок”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *