ОСТАННІ НОВИНИ

Райвідділи Львіської області отримали 18 нових автомобілів

|

18 нових автомобілів марки Лада-2107” отримали представники райвідділів Львова та районів області напередодні професійного свята – дня міліції. В урочистій обстановці міліціонерам вручали ключі біля пам ’ятника Юрієві-змієборцю голова обласної адміністрації Петро Олійник та голова обласної ради Михайло Сендак.

Як повідомив начальник УМВСУ у Львівській області Віталій Максимов, придбання автомобілів стало можливим завдяки спільній роботі обласної влади і виділенню з бюджету 500 тисяч на ці потреби. Він також підкреслив, що ці автомобілі не вирішують проблему нормального забезпечення автотранспортом і висловив сподівання, що обласна влада й надалі приділятиме увагу цій проблемі.

Петро Олійник зазначив, що робота міліції надзвичайно важлива, бо йдеться про захист спокою громадян, відтак влада зробить все необхідне для поліпшення матеріального стану міліції – забезпечення житлом, автомобілями та оргтехінкою. Цю ідею розвинув голова обласної ради Михайло Сендак, який зазначив, що в бюджеті на наступнипй рік треба передбачити виділення не 18, а 80 автомобілів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *