ОСТАННІ НОВИНИ

Мальтійська служба допомоги починає відвідувати сиротинці Львівщини

|

Від сьогодні і до 25 грудня Мальтійська служба допомоги та 19 молодіжних організацій відвідають 35 інтернатів та сиротинців Львова та Львівської області. Повідомив прес-центр Мальтійської служби допомоги.

Традиційно ходу Святого Миколая розпочали студенти ветеринарної медицини, які відвідали сьогодні Краківецьку школу-інтернат. Також подарунки від Миколая сьогодні отримали діти з Верхнього Синьовидного, які їм привезли волонтери Молодіжного Католицького Центру Центру.

Усі організації підготували вистави, під час яких вручатимуть подарунки. У виставах переважно це робитиме Святий Миколай, але окремі організації цей персонаж не використовують, зберігаючи таємницю існування Чудотворця, представляючись лише помічниками Святого.

Переважна більшість подарунків, а їх буде спаковано цього року майже 4000, буде підготовано завдяки парафіянам 21 парафії, студентам львівських ВУЗів та людьми, які зверталися до Мальтійської служби допомоги. Фінансові та матеріальні внески робили навіть пенсіонери. Внесок у 500 гривень зробив 90 річний пан Володимир. Значну допомогу надано львівськими підприємцями. На сьогодні благодійну допомогу в обсязі майже 80тисяч гривень надали 160 підприємств. Частина з цих коштів буде використана для придбання речей довготривалого використання таких як: ліжка, спортінвентар, взуття.

Відвідуючи інтернати помічники Святого Миколая визначатимуть актуальні проблеми дітей, щоб силами львівської громади вирішити бодай деякі з них, і зробити життя дітей кращим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *