ОСТАННІ НОВИНИ

Рівень розрахунків за газ на Львівщині не задовільняє ДК "Газ України"

|

Низка підприємств Львова, Дрогобича, Донецька, Макіївки, Дніпропетровська, Кривого Рігу, Харкова, Сєвєродонецька та деяких інших міст мають незадовільний рівень розрахунків за газ, що є значно нижче середнього по Україні, про це повідомила прес-служба ДК “Газ України”.

Тоді як вище середнього рівня розрахунки по Україні у теплоенергетиків Миколаївської, Полтавської, Тернопільської, Чернігівської областей та міста Севастополь. Позитивною динамікою у порівнянні з минулим роком відзначається також частина підприємств Донецької і Дніпропетровської областей.

ДК „Газ України” звертає увагу усіх споживачів на те, що стале забезпечення природним газом можливе лише за умови повних розрахунків за нього. Компанія наголошує також на необхідності економного та дбайливого використання споживачами природного газу.

На виконання доручень Уряду і розпоряджень НАК «Нафтогаз України» з питань раціонального використання природного газу ДК «Газ України» вживатиме заходів щодо припинення безоплатного споживання природного газу підприємствами-боржниками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *