ОСТАННІ НОВИНИ

До Києва відправили 107 львівських автобусів з низьким рівнем підлоги

|

„ Львівський автомобільний завод ” на сьогоднішній день поставив у Київ 107 міських автобусів ЛАЗ –А183 з низьким рівнем підлоги . Доставка з гідно контракту з „ Київпастрансом ” знаходиться на стадії завершення . Про це повідомив прес-центр ЗАТ “Львівський автомобільний завод” .

Решта 33 автобуси з низьким рівнем підлоги будуть відправлені до кінця цього року.

За контрактом із КП «Київпастранс» з наступного року ЗАТ «Львівський автомобільний завод» почне поставку 45 –ти тролейбусів з низькім рівнем підлоги ЛАЗ-Е183. Вартість одного тролейбуса становить 860 тисяч гр ивень. Загальна сума контракту – 38 мільйонів 700 тисяч гр ивень . Комплектація тролейбусів наразі погоджується зі замовником.

Перша відправка тролейбусів ЛАЗ –Е183 запланована на лютий наступного року. Згідно з контрактом всі тролейбуси будуть поставлені в Київ у кінці березня.

Перший в Україні тролейбус з низьким рівнем підлоги виробництва «Львівського автомобільного заводу» ЛАЗ-Е183 створений на базі міського автобуса з низьким рівнем підлоги ЛАЗ – А183. Вперше дослідна модель ЛАЗ-Е183 була презентована меру Києва Олександру Омельченку 23 серпня на відкритті станції київського метрополітену «Бориспільська».

У жовтні цього року тролейбус із низьким рівнем підлоги ЛАЗ-Е183 у Львові пройшов випробування та був сертифікований.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *