Майбутній мер міста проведе аудит виділених „Львівводоканалу” 170 млн. грн.

|

Голова правління Асоціації платників податків у Львівській області Теодор Дяків сьогодні під час прес-конференції повідомив, що за останні три роки у Львові програма „Вода” та програма Світового банку разом вклали у „Львівводоканал” 170 мільйонів гривень, проте не зважаючи на те, Львівський міськвиконком затвердив 37,4 відсотки витоків, що є незвичним при такому фінансовому вливанні у „Львівводоканал”.

„Програма „Вода”, прийнята у Львові в 2003 році передбачила виділення 70 мільйонів гривень на покращення водопостачання, заміну труб та інші речі, пов’язані з розширенням графіку водопостачання протягом трьох років, – сказав Т. Дяків, – Крім того, додала ще й програма Світового банку – сто мільйонів гривень за близько півтора року”.

За його словами, ці цифри Львівський міськвиконком визнає, а Зеновій Сірик нещодавно сам визнав, що кошти потрачені неефективно. „Мене дивує цифра витоків – 36,1 відсотків”, – сказав він. Пан Дяків зазначив, що „цей відсоток витоків був впродовж п’яти років, а 4 листопада міськвиконком затвердив новий у розмірі 37,4 відсотки. І це після вкладення 170 мільйонів гривень за останні три роки в систему водопостачання!”.

Олександр Сендега не виключає, що „лише майбутній міський голова Львова зможе провести аудит тих 170 мільйонів, які вклали в „Львівводоканал”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *