ОСТАННІ НОВИНИ

НСНУ має трьох ймовірних кандидатів на мера Львова

|

Ймовірними кандидатами від НСНУ на посаду міського голови Львова є підприємець Андрій Садовий, перший заступник голови ЛОДА Мирослав Сеник та виконувач обов’язків міського голови Львова Зеновій Сірик, повідомив сьогодні під час прес-конференції голова бласної орагнізації НСНУ Петро Олійник. Вінтакож зазначив, що ймовірною кандидатурою є Василь куйбіда, якого висуває НРУ.

“Рейтинг довіри до А.Садового є досить високий, що показує соціологія, тому я думаю, що він є дуже ймовірний кандидат від нашого блоку на виборах, але я не кажу, що це точно, бо це як мінімум некоректно – я не хочу коментувати питання єдиного кандидата самостійно, це справа усіх політичних сил, що входять до блоку” – зазначив Петро Олійник.

Зараз Садовий як і інші, є “кандидатами в кандидати”, зазначив Петро Олійник. Бо кандидатом він стане, якщо його оберуть від партії та блоку.

Підтримка блоку Ющенка на виборах дуже важлива для кандидата – 54% мешканці Львова за даними соцопитувань вважають, що кандидатуру на посаду міського голови їм має запропонувати саме “Наша Україна”, підкреслив Петро Олійник. Він висловив сподівання, що з кандадатурою претендента на мера Львова блок визначиться до Нового року, а якщо ні, то до 12 січня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *