ОСТАННІ НОВИНИ

Найскладнішими в цій кампанії будуть вибори міського голови Львова – Олійник

|

Голова Львівської обласної організації „Народний Союз „Наша Україна” Петро Олійник повідомив, що на посаду міського голови Львова блок Віктора Ющенка має дві кандидатури: НРУ пропонує Василя Куйбіду, претендентом від НСНУ є Андрій Садовий. Проте, за словами Олійника, в НСНУ є ще два кандидати, яких поки що не називають.

„Ми думатимемо, дискутуватимемо, і, я сподіваюсь, вийдемо з єдиним кандидатом від блоку. Але найбільший рейтинг сьогодні саме в Куйбіди та Садового. Я не впевнений, що буде єдина кандидатура, але якщо ми не домовимося, то ті, хто не погодиться і таки піде на вибори, буде виключений з партії”, – заявив Олійник.

За його словами, 20 грудня переговори щодо єдиної кандидатури від НСНУ будуть завершені. „Я думаю, що найскладнішими в цій кампанії будуть саме вибори міського голови Львова, адже амбіції є у багатьох, і за багатьма стоять ті чи інші фінансово-промислові групи”, – сказав Олійник.

Олійник також повідомив, що у БЮТ немає кандидата на посаду міського голови Львова, тому „вони тихенько підтримуватимуть одного із чотирьох наших кандидатів, про яких я вже сказав”, передає „Главред”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *