ОСТАННІ НОВИНИ

Суперник Карпат у півфіналі Кубка України буде відомий завтра

|

Жеребкування 1/2 фіналу розіграшу національного Кубка відбудеться завтра під час позачергового засідання Бюро ПФЛ України. Процедура визначення суперників на цій стадії змагань розпочнеться о 14-й годині, повідомляє офіційний сайт ФК „Карпати”.

На даний момент відомі вже три з чотирьох півфіналістів Кубка України. Після вчорашньої перемоги над київським „Арсеналом” з рахунком 2:0, учасником півфінальної стадії став маріупольський „Іллічівець”. А ще раніше путівки до півфіналу здобули київське „Динамо” та львівські „Карпати”. Сьогодні у матчі „Металург” (Запоріжжя) – „Кривбас” (Кривий Ріг) буде визначено останнього кубкового півфіналіста.

Нагадаємо, що півфінальний етап складатиметься вже з двох матчів. Перші півфінальні матчі відбудуться 22 березня, матчі-відповіді – 4-5 квітня. Фінал – 2 травня в Києві. Вже зараз відомо, що львівські „Карпати” свій перший півфінальний поєдинок зіграють у Львові на стадіоні „Україна”. Адже згідно з Регламентом команда, що виступає у нижчій лізі, перший матч гратиме вдома. В іншій парі господаря першого матчу також визначить жереб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *