ОСТАННІ НОВИНИ

Новацій у процедурі голосування під час виборів-2006 не передбачено

|

Суттєвих новацій у процедурі голосування під час парламентських виборів 2006 року не передбачено. Про це повідомив голова ЛОГО Комітету виборців України Роман Кошовий.

Він зазначив, що і надалі зберігаються певні вимоги до облаштування виборчих дільниць для поліпшення доступу осіб з обмеженими фізичними можливостями. «Не виключено, що саме тут буде спостерігатися найбільше порушень через відсутність необхідних приміщень. Зрештою, це проблема багатьох розвинутих країн», – підкреслив Роман Кошовий.

Окрім того, за його словами, збережеться схема голосування осіб, які не можуть самостійно пересуватися. «Для них передбачено голосування на дому із виїзними скриньками. Сьогодні місцеві органи виконавчої влади формують списки тих осіб, які голосуватимуть вдома», – додав він.

«Єдине, що змінилося, це процедура формування списків осіб, які голосуватимуть за межами приміщення для голосування», – пояснив Роман Кошовий.

Він також повідомив, що нині формується список офіційних спостерігачів від ЛОГО КВУ в окружні виборчі комісії Львівщини, повідомляє ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *