ОСТАННІ НОВИНИ

„Галицькі інвестиції” не хочуть відповідати за збиткові проекти Садового – Порайко

|

Керівництво інвестиційної компанії „Галицькі інвестиції” не бажає нести відповідальності за збиткові проекти засновника „Самопомочі” Андрія Садового, проте з певних причин воно цього озвучити не може. Про це сьогодні на прес-конференції заявив колишній керівник ВАТ АТП „Богданівське” Микола Порайко. Він зазначив, що керівництво „Галицьких інвестицій” усіляко публічно намагається відмежуватися від А.Садового, але попри це воно залишається залежним від нього.

„Все керівництво „Галицьких інвестицій” – це молоді люди, яких свого часу на роботу взяв А.Садовий… Крім того, людина, яка створила організацію, не може не мати до неї ніякого відношення”, – сказав він. Водночас М.Порайко запевнив, що юридично „ГІ” незалежні від Садового.

Микола Порайко також заявив, що його найбільше обурює те, що Андрій Садовий використовує бренд „Галицьких інвестицій” як успішного підприємства у своїй передвиборчій кампанії. Відтак він наголосив, що, якщо 200 тисяч вкладників ще мають якийсь шанс покращити своє становище, то львів’яни, обравши Садового, не зможуть вже цього виправити.

Загалом прес-конференція була присвячена аналізу круглого столу, який відбувся минулого тижня у ”Львівській газеті” за участі народного депутата України Ярослава Кендзьора, голови спостережної ради «Галицьких інвестицій» Богдана Пужака та директора Володимира Гриценка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *