ОСТАННІ НОВИНИ

10,5 тисяч доларів США та майже 7 тисяч євро затримали митники Львівщини

|

Десять з половиною тисяч доларів США та майже сім тисяч євро, які намагалися незаконно вивезти з України, затримали протягом минулої доби співробітники Рава-Руської та Мостиської митниць. Про це повідомила прес-служба Державної митної служби України.

Громадянин Німеччини автомобілем „Ніссан” прямував за кордон через Рава-Руську митницю і задекларував лише 1 тисячу євро та 700 доларів США. Однак після завірення митної декларації виявилося, що в кишені куртки, у яку був одягнений іноземець, знаходилося ще 5 тисяч 830 євро, дані про які в митній декларації були відсутні.

Ще двоє порушників митних правил прямували одним рейсом за кордон через митний пост „Шегині” Мостиської митниці. Під час митного контролю автобусу сполученням „Львів-Жешув” спвіробітники митниці виявили у чоловіка 5 тисяч незадекларованих доларів США, а у його дружини ще 4 тисячі 800 доларів США, дані про які в митній декларації були відсутні. В першому випадку валюта знаходилася в кишені куртки, в яку був одягнений іноземець, а в другому – в жіночій сумочці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *