ОСТАННІ НОВИНИ

Вода - вже не пріоритет міського бюджету

|

Мерія уже почала планування бюджету на 2006 рік. Виконувач обов’язки міського голови Львова Зеновій Сірик пообіцяв врахувати усі прорахунки, які допустили в цьогорічному бюджеті, а також висловив сподівання, що майбутній бюджет буде „робочим і збалансованим”, що забезпечить нормальну роботу міської господарки. „Ми вирішили змінити акценти. Раніше у нас були водяні та інженерно-енергетичні бюджети. Наступний буде соціальним”, – сказав він.

Окрім цього, Зеновій Сірик започаткував практику „формування бюджету знизу”. Сьогодні на брифінгу він розповів журналістам, що уже зустрівся з усіма директорами львівських шкіл, позавчора провів зустріч з працівниками сфери культури. На черзі – медики та директори дошкільних дитячих установ. „Я запропонував кожному з них визначити одну найголовнішу проблему, яку ми спробуємо вирішити в наступному році, зарезервувши на це відповідні кошти”, – пояснив З.Сірик.

В.о. міського голови Львова також висловив сподівання, що започаткована ним практика стане основою для формування усіх майбутніх бюджетів міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *