ОСТАННІ НОВИНИ

Комісія з приводу “Південного” вже сформована

|

В.о. міського голови Львова Зеновій Сірик підписав розпорядження про створення комісії, яка займеться інвентаризацією земель, на яких розташованийринок “Південний”. Про це З.Сірик повідомив сьогодні під час брифінгу в міській раді.

За його словами, комісію очолив Андрій Стецьків, його заступником став Юрій Батюк, а секретар – радник Сірика Ольга Ситник. Крім того, до комісії увійшли представники профільних управлінь виконкому та депутати Ярема, Лясковська, Бовт і Кириченко.

Водночас З.Сірик повідомив, що нещодавно міське управління Держархбудконтролю виїжджало з перевіркою на “Південний”, точніше на станцію технічного обслуговування і наклали штраф на 331 770 гривень, бо вона незаконно споруджена. “Це лише один невеличкий об ’єкт і це лише штраф… Якщо порахувати всі об’єкти, то мені незрозуміла позиція «Південного» – зазначив З.Сірик.

Він також повідомив, що подав до суду на газету «Україна і час», засновником якої є ТзОВ «АЙПІЄ-Л» за публікацію, у якій стверджувалося про хабарі в міській раді за вирішення земельних питань. « Там було написано 70 тисяч , я прийшов додому, а жінка каже: “Давай гроші”. Я там стараюся, щоби вона час від часу по зарплаті економила, а тут такі цифри, жінка може не зрозуміти, а це гірше деколи, ніж прокуратура” – сказав З.Сірик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *