ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОО УРП „Собор”затвердила партійні списки до міської та обласної рад

|

Львівська обласна організація УРП „Собор” затвердила вчора під час ради обласної організації партійні списки кандидатів у депутати до Львівської міської та обласної ради. Крім цього рада запропонувала включити голову організації Ростислава Новоженця у списки БЮТ до Верховної Ради України.

На засіданні було затверджено 6 кандидатів до обласної ради: Михайло Барбара (депутат облради, викладач Новояворівського ліцею), Віталій Ілик (голова Вільної профспілки ВАТ „Іскра”, заступник голови ЛОО УРП „Собор”), Андрій Соколов (голова Конфедерації вільних профспілок Львівщини), Тарас Бучковський (заступник голови ЛОО УРП „Собор”), Юрій Зірченко (перший заступник Спілки політв’язнів)

До Львівської міської ради запропоновано 5 кандидатів: Ігор Шостак (підприємець, екс-радник міського голови Львова Шпіцера), Володимир Будулич (заступник голови Вільної профспілки ВАТ „Іскра”, голова Сихівської РО УРП „Собор”) Мирослав Варинкович (голова Франківської РО УРП „Собор”), Теодор Гривул (голова Личаківської РО УРП „Собор”).

Нагадаємо, що на останньому з’їзді УРП „Собор” в.о. голови організації було обрано Левка Лук’яненка. Однак Мін’юст наразі не зареєстрував його легітимним керівником.

Через це частина УРП „Собор”, які визнають лідером Лук’яненка вирішили призупинити своє членство у партії і увійти до БЮТу на правах фізичних осіб, щоб не було піддано сумніву легітимність самого блоку. Про це повідомляє „Вголос”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *