ОСТАННІ НОВИНИ

Новоспечений кандидат на посаду міського голови Львова – журналіст?

|

Журналіст однієї із львівських газет Влад Якушев балотуватиметься на посаду міського голови Львова. У зв’язку із цим він запропонував іншим потенційним кандидатам на посаду мера міста підписати Меморандум про чесну гру під час виборів. Проте всі ймовірні претенденти на посаду міського голови Львова зігнорували таке запрошення новоспеченого кандидата, натомість на підписання Меморандуму прийшли лише журналісти.

Що ж стосується програми пана Якушева, то він перш за все хоче змінити відношення посадовців ЖЕКів до людей, забрати молодь з вулиць та „повернутися до радянських часів … в хорошому значенні цього слова”.

Влад Якушев уже на 50 відсотків сформував свою потенційну мерську команду, яка переважно складається з його колег по роботі. Відтак він не заперечує, що в разі його обрання, містом керуватимуть журналісти, які, за словами Якушева, прекрасно знають соціальні проблеми львів ’ян. Крім цього редакція газети, в якій працює Влад Якушев, задля підтримки свого кандидата вирішила заснувати так би мовити конкурента «Самопомочі»: рубрику в газеті, в якій публікуватимуть листи львів’ян із їхніми проблемами та проханнями, які вирішуватиме сам новоспечений кандидат на посаду міського голови Влад Якушев.

Що ж стосується фінансування передвиборчої кампанії Влада Якушева, то вона переважно вестиметься на шпальтах газети, в якій він працює. Керівник же виборчого штабу пана Якушева, він же – редактор його газети Тарас Смакула, запевняє, що у кандидата буде стовідсоткова кампанія із агітацією, біл-бордами та рекламою, проте їх джерел фінансування не називає. Жодні політичні сили Влада Якушева також не підтримують, проте, за його словами, наразі ведуться переговори із цими «силами».

Влад Якушев сподівається, що його таки оберуть міським головою, проте конкретного образу свого виборця не бачить і не знає його віку та соціального статусу. «Мій виборець – це простий львівський мешканець», – впевнений Влад Якушев.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *