ОСТАННІ НОВИНИ

Лідерами виборчих симпатій у Львові залишаються НСНУ та БЮТ

|

Найохочіше жителі Львова на виборах глосвали б за НСНУ та “Батьківщину”. Якби вибори відбулися зараз, то за них віддали б голоси 42 та 29 відсотків львів ’ян, які візьмуть участь у голосуванні. Такими є результати опитування, проведеного центром «Соціоінформ» у листопаді-грудні цього року.

Крім того, львів’ яни симпатизують СПУ – 4,5% і Народній партії Литвина – 3,78%. Натомість Партія регіонів та “Пора” не дотягнули до заповітних трьох процентів – вони набирають 2,47 та 2,18% голосів виборців. Але при цьому слід зазначити, що похибка цього опитування становить 2,3%, так що й цим партіям не слід розпачати.

Приблизно така ж сама картина і з виборчими блоками. За Блок Ющенка хочуть віддати свої голоси 41% опитаних, а за БЮТ – трохи більше 30%. Соціалісти набирають 5%, блок Литвина – 3,88%, блок Януковича – 2,25%.

Як зазначають соціологи, показовим є зростання числа бажаючих взяти участь у виборах. Якщо влітку 77% опитаних ствердно відповідали на запитання про участь у виборах, то вже у листопаді-грудні це число збільшилося до 86%. Участь в опитуванні брали 800 жителів Львова, які репрезентують доросле населення міста, віком від 18 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *