ОСТАННІ НОВИНИ

Партія регіонів проти брудних технологій і чорного піару – Чорновіл

|

Народний депутат України від Львівщини, член фракції „Регіони України” у Верховній Раді Тарас Чорновіл розповів про те, як Партія регіонів планує провести виборчу кампанію. За його словами, кампанія буде проведена чесно й відкрито, без використання будь-яких брудних технологій і чорного піару, повідомляє офіційний сайт фракції „Регіони України”.

„Ми маємо тверде рішення не допускати жодних негативних випадів, які могли б розцінюватися як брудний, чорний компромат, чорний піар, у своїй виборчій кампанії”, – сказав депутат. Він додав, що у виборчій кампанії партія робитиме ставку на прямі відкриті протиставлення. „Ми представимо, що ми можемо робити, яка наша позиція, й протиставимо це тому, що є сьогодні”, – сказав парламентарій і додав, що ПР розцінює своїх конкурентів на виборах не як супротивників і ворогів, а як опонентів.

Тарас Чорновіл повідомив, що ПР виступає категорично проти використання будь-яких виборчих гасел і технологій, які могли б загрожувати поділу України. „Ми не хочемо розділяти Україну, і це буде основним принципом нашої виборчої кампанії”, – сказав депутат.

При цьому Чорновіл зауважив, що ПР також вимагатиме від своїх конкурентів на виборах відмови від брудних технологій і чорного піару.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *