ОСТАННІ НОВИНИ

ВО "Свобода" судитиметься з Червоненком

|

ВО «Свобода» подаватиме в суд на Євгена Червоненка за розпалювання міжнаціональної ворожнечі. Про це сьогодні, 12 грудня, у Львові під час прес-конференції повідомив голова ЛМО ВО «Свобода» Василь Павлюк. «В ефірі одного з національних каналів Червоненко заявив, що предки козаків вистилали собі дорогу немовлятами єврейських жінок, а також стверджував, що оунівці вбивали євреїв тоді, коли німці відмовлялися це робити», – висловив обурення Василь Павлюк.

Він зауважив, що наразі жодним чином керівництво НСНУ не відреагувало на заяву свого представника. «Ми бажаємо почути вибачення», – наголосив він.

Окрім цього, Василь Павлюк критично відгукнувся про висловлювання Юлії Тимошенко під час останнього візиту до Львова. «Заклики Тимошенко не голосувати за малоформатні, регіональні партії виглядали принаймні некоректно», – зазначив він і додав, що нинішні провладні партії мають одне бажання «заробити гроші і все».

Прогнози соціологічних служб, з якими свободівці співпрацюють, свідчать про те, що рейтинг ВО «Свободи» у західних регіонах України становить 17-18%, по Україні – 5-6%. «Зауважте, що це без жодної агітації та реклами», – підкреслив Василь Павлюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *