ОСТАННІ НОВИНИ

"Укртелеком" покращує телефонний звязок на Львівщині

|

Цього місяця працівники Львівської філії ВАТ “Укртелеком” планують провести низку організаційних та технологічних робіт, які сприятимуть розвитку зв’язку на Львівщині.Зокрема , будівельники планують провести будівництво лінійно-кабельних споруд для АТС –72/74 , що у м. Львові, а також для АТС в м. Дрогобичі SI 2000, повідомляє прес-служба „Укртелекому”.

УЦентрах та цехах Львівської філії зв’язківцями впроваджуються електронні РЗЛ на сільських лініях з метою доведення кількості з’єднувальних ліній. Надалі тривають роботи по заміні аналогових систем передача на цифрові, модернізації та впровадженню нових цифрових систем передачі, заміні аналогової апаратури ущільнення на цифрову.

Протягом грудня енергетики Львівської філії ВАТ “Укртелеком” впроваджуватимуть дві стаціонарні дизель – генераторні установки на телефонних станціях міст Судова Вишня та Ходорів. У свою чергу, це дозволить забезпечити абонентів цих населених пунктів якісним зв’язком у будь-якій непередбачуваній аварії на лініях електропередач.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *