ОСТАННІ НОВИНИ

Стецьків увійшов у першу трійку списку „ПОРИ”

|

Народний депутат України від Львівщини, «польовий командир» Майдану Тарас Стецьків увійшов у першу трійку виборчого списку ГП „ПОРА”, який згодом буде узгоджений із списком «Громадянського блоку «ПОРА»-ПРП. Таке рішення було прийняте під час першого туру ІІ позачергового з’їзду „ПОРИ”, повідомляє офіційний сайт ГП „ПОРА”.

Кандидатури від ГП «ПОРА» до спільного виборчого списку блоку остаточно узгоджуватимуться під час наступного туру ІІ позачергового з’їзду партії, який відбудеться 18 грудня. Проте наразі крім Стецьківа до першої п’ятірки списку увійшли Наталка Дмитрук, славнозвісна сурдоперекладач УТ-1, яка під час другого туру президентських виборів-2004 у кожній програмі теленовин пояснювала чималій аудиторії людей з обмеженим слухом, що диктори «звичайних» новин брешуть. Також з’їзд проголосував за те, щоб у першу трійку виборчого списку, який пропонуватиметься «ПОРОЮ», увійшов лідер партії Владислав Каськів.

Міжпартійний з’їзд «ПОРИ» та ПРП, на якому буде визначено списки кандидатів до Верховної Ради, відбудеться 19 грудня в Києві. Проте особу, яка поведе новоутворений блок у бій за парламент, уже названо – це боксер-суперваговик, чемпіон світу, легенда українського спорту Віталій Кличко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *