ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські підприємці звернулись до Кінаха

|

Громадська організація „Комітет підприємців Львівщини” звернулася до секретаря Ради національної безпеки і оборони України Анатолія Кінаха із відкритим листом, аби він взяв під особистий котроль хід розслідування вбивства колишнього голови ЛОДА Степена Сенчука. Повідомила прес-служба „Комітету підприємців Львівщини”. Текст відкритого листа подаємо повністю:

„Шановний Анатолію Кириловичу!

Ми, члени громадської організації „Комітет підприємців Львівщини”, звертаємося до Вас із проханням взяти під особистий контроль поточний перебіг ведення справ щодо розслідування смерті Степана Романовича Сенчука, а також ініціювати на засіданнях Ради національної безпеки і оборони України нагальність розгляду загальної ситуації у Львівському регіоні зокрема та в Україні взагалі.

Нагадуємо, Вам, що після смерті цього відомого політика і бізнесмена, на місце події виїхали чи не усі керівники силових структур. Однак зараз Львівщина (та й уся бізнесова частина країни) лише шириться чутками, а преса переповнена неперевіреними версіями щодо мотивів, виконавців та замовників вбивства.

Вже пройшло майже півмісяця, однак жодних вагомих результатів по розслідуванню цього резонансного вбивства немає.

Ви, як один із лідерів Помаранчевої революції, як людина, яка завжди виступала на захист прав підприємців, як ніхто інший повинні розуміти заслугу підприємців у творенні демократії в Україні. Тож не ігноруйте елементарну потребу ділових людей – безпеку їх життя та діяльності!

Окрім цього, Ви, звичайно, розумієте, що зухвале вбивство підприємця такого калібру – не бізнесові „розбірки”. Погодьтеся – здійснення такого жорстокого вчинку без політичних мотивів малоймовірне – це виклик самій владі! Це попередження всім підприємцям, що піднялися з колін і підтримали революційні зміни в Україні!

Поміж тим – нерозкрите вбивство напередодні виборів може стати знаком криміналу про цілковиту безкарність, що у свою чергу може призвести до хаосу в області, а згодом і в державі. Ви не повинні допустити розвитку подій по такому сценарію!

У свою чергу заявляємо, що робитимемо все від себе залежне, щоб ця справа не була перетертою жорнами виборчої кампанії 2005-2006 року”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *