ОСТАННІ НОВИНИ

„Концерн Хлібпром” прийняв Кодекс корпоративного управління

|

ВАТ „ Концерн Хлібпром ”, який об ’ єднує 14 хлібзаводів із Львівської, Вінницької, Івано-Франківської, Рівненської та Черкаської областей 7 грудня п рийня в „ Кодекс корпоративного управління „ Концерну Хлібпром ”. Повідбомила прес-служба ВАТ „Концерн Хлібпром”.

Кодекс розроблений спільно з фахівцями Міжнародної Фінансової Корпорації ( IFC ) та «Універсальної Інвестиційної Групи».

Прийнятий документ чітко регламентує поведінку Компанії у взаємовідносинах з партнерами , інвесторами , споживачами та включає , окрім етичних правил , положення про систему аудиту на підприємстві , органи управління та контролю товариства , соціальну відповідальність перед суспільством та розкриття інформації з усіх суттєвих питань діяльності компанії .

“ Будучи одним з найбільших національних виробників соціально – значимого продукту , к омпанія усвідомлює свою відповідальність перед суспільством і прагне постійно вдосконалювати внутрішні і зовнішні бізнес – процеси , забезпечуючи їхню прозорість та чіткість виконання , як це робиться в усьому цивілізованому світі , – прокоментував подію один з акціонерів ВАТ “ Концерн Хлібпром ”, директор з інвестицій « Універсальної Інвестиційної Групи » Андрій Худо .

Кодекс визначає, що корпоративне управління ВАТ “Концерн Хлібпром” базується на принципах управління звітністю, контролю та відповідальності. Дотримання принципів, прописаних у Кодексі, спрямоване не тільки на формування позитивної репутації Компанії серед її акціонерів, працівників, споживачів, контрагентів, але і на контроль та зниження ризиків, пов’язаних з господарською діяльністю Компанії, підтримання постійного зростання фінансових показників Компанії, її фінансової прозорості, рівноваги впливу та балансу інтересів, а також на запровадження правил ефективного менеджменту в Компанії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *