ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні "ПОРА" пікетуватиме міську раду Трускавця

|

ВГО «ПОРА!» сьогодні в Трускавці проведе пікетування міської ради , про це повідомила прес-служба ВГО „ПОРА!”.

Перше питання яке турбує членів «ПОРИ!» і мешканців міста – підвищення тарифів на комунальні послуги, зокрема тарифи за житло піднялися вдва рази.

Активісти трускавецької «ПОРИ!» вимагатимуть негайного скликання позачергової сесії Трускавецької міської ради для негайної відміни рішення місцевого міськвиконкому, щодо тарифів за комунальні послуги.

Друге питання, Трускавецька громадська організація «ПОРА!» висловлює своє занепокоєння з приводу того, що з 3 грудня цього року компанія ”Лептон”, яка єдина надає послуги кабельного телебачення у Трускавці, без попередження і опитування клієнтів перервала у міській мережі мовлення трансляцію популярного українського інформаційного “5 каналу”.

Паралельна трансляція програм “5 каналу” на каналі ТРТ є неповною і не може задовільнити право трускавецьких глядачів на правдиву і неупереджену інформацію, так як передачі і рекламні блоки ТРТ некоректно і без дотримання програми переривають передачі “5 каналу”.

Активісти «ПОРИ!», вважають що ситуація яка склалася навколо 5 каналу в Трускавці є прихованою цензурою яку запроваджує в місті місцева влада і вимагатимуть поставити дане питання на розгляд позачергової сесії Трускавецької міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *