ОСТАННІ НОВИНИ

Грошова допомога постраждалим у ДТП на Турківщині вже надійшла на рахунок ЛОДА

|

На рахунок Львівської облдержадміністрації вже надійшли кошти, виділені Кабінетом Міністрів України на виплату допомоги сім’ям загиблих та потерпілим у нещодавньому ДТП у селі Матків Турківському районі. Як повідомляє прес-служба ЛОДА, значною мірою такою оперативністю в наданні допомоги слід завдячувати нинішньому Міністрові Кабінету Міністрів львів’янину Богданові Буці.


За словами Б.Буци, Закон України “Про Державний бюджет України” передбачає резервування коштів на випадок непередбачених, надзвичайних ситуацій, аварій чи стихійних лих. Але раніше бюрократичний механізм не дозволяв оперативно здійснювати перерахування необхідних коштів для ліквідації наслідків таких форс-мажорних ситуацій.

„Тепер для швидкого реагування введено персоніфікований контроль за вирішенням нагальних проблем, що виникають як на центральному, так і на регіональному рівнях. Дуже важлива тісна взаємодія з місцевими органами виконавчої влади. Така взаємодія дозволила керівництву КМУ оперативно відреагувати на ДТП, що сталося у Львівській області, та без затримки надати допомогу постраждалим у цій аварії”, – сказав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *