ОСТАННІ НОВИНИ

“Концерн Хлібпром” збільшує статутний фонд на 73 млн гривень

|

Під час чергових зборів акціонери ВАТ “Концерн Хлібпром” прийняли рішення про збільшення розміру статутного капіталу компанії на 73,286 млн. грн до 90,683 млн. грн, шляхом випуску простих іменних акцій номіналом 1 копійка кожна. Про це йдеться в офіційному повідомленні компанії. Мотив збільшення – залучення додаткових фінансових та матеріальних ресурсів для розвитку виробництва.

Згідно з порядком денним, під час зборів також було прийнято рішення про зміну назви ДП “Магазин-гуртівня” ВАТ “Львівський хлібзавод №5” на ДП «Хлібна хата» ВАТ «Концерн Хлібпром».

Як прокоментував директор юридичного управління ВАТ “Концерн Хлібпром” Назар Качор, – “зміна назви цього підприємства – це перший крок у структурних змінах стосовно підрозділу ДП «Хлібна хата». Планується , що у підпорядкування підрозділу ДП «Хлібна хата» перейде фірмова мережа ТМ “Хлібна хата”.

Прийнято рішення до складу ДП «Гайсинхліб» ВАТ «Концерн Хлібпром» увійшли у формі структурних підрозділів раніше придбані підприємства – «Шполянський хлібокомбінат», «Кам’янський хлібозавод» та «Жашківський хлібозавод».

ВАТ «Концерн Хлібпром» входить до десятки найбільших національних виробників хліба і об`єднує 14 хлібозаводів зі Львівської, Вінницької, Івано-Франківської, Рівненської та Черкаської областей. Роздрібна мережа “Концерн Хлібпром” у регіонах налічує 77 магазинів. На його основі Компанія розвиває фірмову мережу продовольчих магазинів формату «convenient store» (“магазин по сусідству”) торгової марки «Хлібна хата». Компанія займає близько 4,5% національного ринку хлібопродуктів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *