Ми вперше отримали шанс для проведення чесної агітаційної кампанії – Олійник

|

Голова Львівської обласної організації „Народний Союз Наша Україна” Петро Олійник переконаний, що парламентська кампанія 2006 року кардинально відрізнятиметься від попередніх виборчих кампаній, оскільки українською владою ще ніколи не було забезпечено такої повноти виборчих прав, як сьогодні. Про це повідомляє офіційний сайт ЛОО НСНУ.

Олійник впевнений, що в Україні минув той час коли перші особи держави замість того, аби гарантувати виборчі права усім кандидатам чи партіям, протидіяли цьому, заодно користуючись незаконними методами щоби втриматися при владі якнайдовше.

„Усі пам’ятають, як попередньою владою більше року тому здійснювався тиск на медіа шляхом скасування ліцензій, позовами за наклеп або ж переслідуванням представників окремо взятих ЗМІ. Рік тому опозиційно налаштованими політичним силам протидіяли у праві вільно збиратися, організовувати та проводити публічні заходи”, – нагадав голова Львівського осередку НСНУ.

Петро Олійник запевнив, що на сьогодні в Україні гарантована свобода слова, право на зібрання, вільний доступ до всіх засобів інформації усім політичним силам, а також ряд інших прав, які передбачені виборчим законодавством. Саме виходячи з цього він закликав усі політичні сили до ведення чесної політичної агітаційної кампанії.

„Ми вперше отримали такий шанс, тому не маємо права допустити застосування тих брудних технологій, які використовувалися проти нас на попередніх кампаніях, оскільки більшість з нас відчула на собі несправедливість та жорстокість незаконної політичної гри. Ми повинні дбати не лише про перемогу на виборах, але й про те, щоб виборець міг здійснити своє право обирати без будь-якого примусу, у тому числі – психологічного. Саме ці вибори повинні стати тестом на демократичність Української держави”, – зазначив Петро Олійник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *