ОСТАННІ НОВИНИ

КУНівці оприлюднили перші п’ятірки до міської та обласної рад

|

Конгрес Українських Націоналістів визначив перші п’ятірки кандидатів із списків партії до Львівської міської та обланої рад. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив голова ЛОО КУН Михайло Вовк.

Відтак до першої п’ятрки до Львівської міської ради увійшли Микола Пшевлоцький, Ігор Данилиха, Роксолана Лемик, Іван Василишин та Мирон Пасічник. Що ж стосуються Львівської обласної ради, то першу п’ятірку КУНу тут очолює Михайло Вовк, далі – Роман Дідусь, Тарас Гентош, Костянтин Іваночко та Андрій Микуш.

Як зазначив пан Вовк, відтепер КУН зі всіма своїми кандидатами у депутати від районної та міської і до Верховної рад заключатиме юридичні угоди про їхню політичну діяльність. Причина цього – масові перебіги депутатами від однієї фракції до іншої. Відтак КУН зможе себе захистити від такої зради своїх представників у радах всіх рівнів.

Загалом же КУНівці розраховують, що у Львівській міській та обласній раді наступної каденції буде не менше 30 відсотків представників Конгресу. Михайло Вовк повідомив також, що КУН має напрацювання щодо висунення кандидатів на міських голів міст Львівщини, а також кандидатів у депутати міських і районних рад області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *