ОСТАННІ НОВИНИ

Пункти пропуску на ділянці українсько-польського кордону розширюватимуть

|

Делегації Львівської області та Люблінського воєводства 6 грудня під час робочої зустрічі в Рава-Руській домовились про розширення пунктів пропуску на спільній ділянці українсько-польського державного кордону та спільний контроль пункту пропуску „Рава-Руська – Хребенне”. Повідомила прес-служба Державної митної служби.

У склад української делегації увійшли представники ЛОДА, Жовківської облдержадміністрації, Державної митної служби та Державної прикордонної служби, відповідні служби представляли і польську сторону.

У ході наради сторони розглянули проблемні питання розбудови пункту пропуску та шляхи їх скорішого подолання. Вдалось також досягти домовленості щодо здійснення спільного контролю осіб та транспотних засобів у напрямку в’їзду до Республіки Польща з моменту завершення бідівництв інфракструктури, яка зробить можливим виконання спільнеого контролю. Стосовно здійснення спільного контролю у напрямку в ’ їзду до України, то згіднодомовленості, він стане можливим після завершення будівництва на українському боці кордону. Дана пропозиція буде внесена сторонами на засіданні Комісії з питань пуктів пропуску та прикордонної інфраструктури українсько-польської Міжурядової координаційної ради з питань міжрегіонального співробітництва.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *